Анализ на управлението на организацията и насоки за усъвършенстването му


Категория на документа: Други


Информационната система в организацията също е добре развита. Тя има интернет сайт, който клиентите могат да посещават свободно и да се информиряат за текущи или предстоящи продукти в промоция. Всеки месец "Рататуй" отпечатва брошура с актуални промоции.

5. Управление на промените в организацията.

В ... не се наблюдават чести или сложни промени. Докато траеше стажът ми единствената промяна. Която настъпи в организацията бе добавянето на нов вид палачинка в менюто на "Рататуй". Тази промяна дава възможност на клиентите на организацията да опитат нестандартна комбинация между домашно приготвен карамел, банан, кокосови стърготини и бадем.

Други промени се правят, когато такива бъдат одобрени от управителя, който от своя страна ги съпоставя със стандартите, на които трябва да отговаря "Рататуй".

6. Ако Вие сте ръководител на организацията какво бихте запазили в мениджмънта й, какво бихте променили и какви организационни иновации бихте внедрили?

По време на стажа ми във фирмата имах възможност да наблюдавам динамичната среда на работа, в която се взимат важни решения. Мениджмънта на организацията ми хареса и ме заинтересува. Харесват ми програмите за стимулиране на служителите, както и това, че колективите са силно изградени.

Това, което бих искалл да променя е само факта, че много малко хора знаят за промоциите и артикулите, който предлага ''Рататъй''. При намаляването на процента на тези хора ще се увеличат приходите от продажби на организацията.
7. Самооценка

Самооценката, която си поставям възоснова знанията и опитът, който придобих по време прекарано в ... е отличен 6. Смятам, че благодарение на прекараното време в организацията придобих много полезни умения, който знам, че ще са ми в голяма полза в бъдещето ми развитие в професионалните среди.

??

??

??

??

2

Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Анализ на управлението на организацията и насоки за усъвършенстването му 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.