Анализ по контрол на качеството


Категория на документа: Други


Директор отдел пласмент поръчки
Директор отдел туристическа програма-"Дегустация на великолепната напитка"
Отдел технически поддръжки
Отдел електронна поддръжка
Доктори,експерти,лаборанти
Счетоводител
Секретар
Касиер
Санитарен служител
Барман
Сервитьор
Екскурзовод

Марката на Винарска изба"Румелия" се крие под наименованието на нейната винена серия Мерул.

Мерул се нарича местността,в която през 1949 година тримата братя Дейкови откриват панагюрското златно съкровище.Винарска изба "Румелия "се намира само на стотина метра до местността Мерол.

Избата предлага следните видове вина:
Мерул-Каберне Совиньон ,Мерул-Мерло,Мерул-С и М,Мерул-Селекция (Natural Merul-Selection),Мерул Резерва -Каберне Совиньон (2006),Мерул Резерва-Мерло,Марул Резерва-Мавруд,Марул Резерва-Селект,Мерул-Розе реколта 2007 и др.

ВИ"Румелия"предлага и следните винарски серии:

Червено вино от серия"Ерелия".
"Ерелия" е вино от най висок клас на избата и съчетава четири сорта грозде-Сира,Каберне,Мерло и Мавруд .Всичките сортове грозде са от собствени гроздови масиви,с контролиран добив.Винифицирани са по отделно,като към всеки е подходено индивидуално.

Червено вино от серия"Мерул".
Червените вина от серия "Марул" съдържат следните сортове-Каберне Совиньон,Мавруд,"Мерло",Сира,Шардоне,Розе и Мускат .Тези вина са типични представители на новия свят завладял винопроизводството през последните години,

Червено вино от серия"Мерул-Резерва.След кое
Вината от тази серия са от сортовете -"Каберне Совиньон","Мерло" и "Мавруд".Те се формират в малки дъбови бъчви наречени "Барик" за периода от 12 до 24 месеца след което се оставят за бутилково стареене минимум 7 месеца.

Червено вино от серията"Марул-Розе Резерва"

ВИ"Румелия предлага на вътрешния и външен пазар и бяло вино"Мерул"-Шардоне,"Мускат Отонел","Шардоне Барел"

Видовете разфасовки на бутилираното вино мога да бъдат -330 милилитра,500 мл.;0,75 л;1л;1,25л,;1,5л.;2л.;2,5л.,3л,5л. и 7 литра.

ВИ"Румелия"не цели продажбата на всяка цена,а цели продаване на качественото вино на съответната цена.За избата в Панагюрище високото качество е един от най важните приоритети за постигане на първокласно вино,печелило множество награди у нас и по света.В Обединеното Кралство,Франция,Белгия,Германия,Австрия,Дания,Русия и Естония.

В Винарска изба"Румелия се държи на качеството и не може да се намаляват цените,защото това означава компромис с качеството.

Тя се опитва максимално да удовлетвори нуждите и изискванията на потребителя.Да премахне бариерите между потребител и производител,да се опита да предлага на клиента с друг подход от обичайния с уважение и учтиво отношение.

Древните траки не са разполагали с химия ,за да се борят с вредители,не са притежавали машините на 21 век.Били са здраво свързани с земята си и са живеели в хармония с околната среда.

Днес въпреки модерните машини и съоръжения,с които разполага избата нещата не изглеждат по различно.За отглеждане на лозите са използвани дървени колове.Масивите не се третират с хербициди и пестициди и отговарят на всички условия за екологично земеделие.

Всяка лоза се окопава на ръка,на ръка се формира и зарязва.Гроздето също се бере ръчно като още на лозата се подбира най-качественото за бъдещето вино.

Кога да започне брането древните траки решавали на око или се допитвали до боговете.Винарията се допитва до науката.Брането на грозде започва след лабораторно изследване на термологичната му зрялост,достигнати захарни градуси и киселини.
Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Анализ по контрол на качеството 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.