Бизнес план на вила


Категория на документа: Други
Бизнес план
Вила "Стрезов"

Изготвили:

Вила "Стрезов" Описание

Вила Стрезов е елегантна хижа в швейцарски стил, излъчваща уют с обзаведените си с вкус, комфортни стаи в Боровец, България . Тази уникално луксозна планинска вила в България се намира в красивата Рила планина, на по-малко от 200 метра от лифтове, които ви отвеждат до едно от най-добрите места за ски в Европа - най-големия и популярен ски-район в България.

Вила "Стрезов" се намира в близост до Боровец със супер изгледи към заснежена Рила за до 16 души .Тази вила в България е професионално и атрактивно озеленена с разнообразни видове представители на алпийски растения. Към вилата има градина, поляна, хамак, вътрешен павиран двор лятна градинска мебел, навес с барбекю беседка, 6-местна вана за воден масаж (джакузи),фонтан на две нива, и баня в лятната градина, гараж за автомобила и паркинг за автомобили. Дискретно осветление осветява градината през нощта. Елегантната Вила Стрезов е перфектната планинска атмосфера. Сред основните й характеристики са вносни висококачествени украси и оборудване, включващи плоскоекранни телевизори с висока разделителна способност и мини-барове във всяка стая за гости. Ултрамодерната кухня се намира до облицованата с дърво трапезария и бар - идеално място за приготвяне и сервиране на вкусни ястия или развлечения.

Постоянно живущите уредници на вилата Ви предлагат безупречно персонално обслужване, което превръща спомените от ваканцията на нашите гости в незабравими. Ски хижата в Боровец излъчва лукс и очарование, които са продължение на гордата традиция на гостоприемство, водеща началото си от създаването на фамилия Стрезов през 20-те години на миналия век. На разположение на гостите са: 4 големи двоини стаи, и 3 стандартни стаи и 1 ВИП стая. По желание на гостите, домакините могат да се ангажират в приготвянето на традиционни ястия. Предлагат се велосипеди за ползване както и транспорт до Боровец и Мальовица които може да се включва в цената.
Ски за почитателите. Планински гидове, джип-сафари до 7-те езера. Любителите на планинските походи могат да поемат по многобройните туристически маршрути в околността, достигайки до върхове над 2500 м или да се разходят с велосипеди или на кон из Национален Парк Рила по пътеките, които започват от ски хижата. В близост се намира ски писта Говедарци със ски влекове-2 мин.

Вид
Места
Силен,Летен
Слаб,Летен
Силен,
Зимен
Слаб, зимен
Друг


Юли/Август
Юни/Септември
Декември/
Февруари
Март/
Ноември

ВИП
стая


2


80


80


110


110
Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Бизнес план на вила 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.