Изработка на онлайн магазин


Категория на документа: Други


В днешно време има много информация в интернет как може да се започне собствен бизнес. Ако говорим по-специално за онлайн бизнес, един от честните начини е да се стартира онлайн магазин. Няколко са основните неща, които са необходими на бъдещия онлайн търговец - да има регистрирана фирма, независимо от типа й, да има продукция, която може да продава, да разполага с магазин, където да продава и да има маркетинг стратегия за популяризирането на магазина.

Днес искам да обърна малко повече внимание на онлайн магазините или по-специално, как може да се направи изработка на онлайн магазин. В последно време с развитието на технологиите се появят все по-лесни начини да се направи платформа, която да продава. След многократни тестове из различните платформи, установих че има няколко, които заслужават вниманието на разработчиците и електронните търговци. Това са така наречените SaaS решения (софтуер като услуга), които предлагат гъвкавост, интуитивност, безупречна работа без необходимост от много технически умения. Например, това е една чудесна платформа за изработка на онлайн магазин - https://www.gombashop.bg/ceni-na-online-magazin.html. Цените са разумни за това, което предлагат като например:

1. Стартов пакет от 24лв/ месец (за 1 година) или по 29лв месец (на месечна база) - онлайн търговецът има възможност да добави в своя електронен магазин до 50 уникални продукта с описание, снимки и всичко друго необходимо за блестящото представяне.

2. Бизнес пакет от 49лв/ месец (за 1 година) или по 59лв месец (на месечна база) - онлайн продавача има опция да добави в своя интернет магазин до 500 уникални продукта с описание, снимки и всичко друго необходимо за блестящото представяне.

2. Професионален пакет от 49лв/ месец (за 1 година) или по 59лв месец (на месечна база) - онлайн магазинът поддържа неограничено количество уникални продукти, което го прави перфектното решение за големи търговци.

Други плюсове на този тип платформи за е-магазини са липсата на необходимост да се закупува отделен хостинг план, да се закупува отделен домейн (въпреки, е е възможност) и подобни технически условия, които, честно казано, много малко са от интерес за обикновените търговци или хора на изкуството, които просто искат да продават. За тях нещата стоят така - те искат да влязат, да платят малка сума и да имат готово и работещо решение с няколко клика. Те не искат да са технологични гурута, а просто бързо, лесно и удобно да имат готово решение за онлайн търговия.

А какво още? Едва ли има нужда да се подлага на съмнение 14 дневния тестов период - една чудесна опция за всеки, който навлиза в света на онлайн продажбите. Принципът е следният: човек влиза, използва безплатния тестов период, пълни магазина си с продукти, започва да продава реално (чудесна възможност!) и след като изтекат 14 дни той решава - да продължи ли с платформата или не.

За повече информация можете да посетите официалния уеб сайт на платформата: https://www.gombashop.bg/ или да се обадите на 0700 1 6622.Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Изработка на онлайн магазин 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.