Курсова работа по бизнес кореспонденция - фирма за мебели


Категория на документа: Други


 РУСЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТ "АНГЕЛ КЪНЧЕВ"

ФАКУЛТЕТ "БИЗНЕС И МЕНИДЖМЪНТ"

КУРСОВА РАБОТА

по Бизнес-кореспонденция

РУСЕ
2013
Фирма МЕБЕЛИ ЕОН ООД е основана в гр. Варна и е специализирана в производство на мебели за обзавеждане на кухни, дневни, детски стаи, спални, офиси, заведения и хотели. Произвежданите мебели са от ламинирани плоскости и MDF. Материалите, които използваме са екологично чисти и са сертифицирани по ISO 9001. Фирмата работи само с марков обков, което е предпоставка за високото качество на продукцията и за многото доволни клиенти. Мебелите се произвеждат по индивидуален проект, съобразен с желанието и потребностите на всеки отделен клиент.

Фирмата развива своята дейност в гр. Варна и разполага с офис - мострена зала и производствен цех , оборудван с най-съвременни и модерни машини , които са гаранция за високо качество на произвежданата продукция и ефективност на технологичния процес, което осигурява гъвкавост и динамика. Персоналът е около 50 квалифицирани работника с дългогодишен опит.

От създаването си до днес МЕБЕЛИ ЕОН ООД предлага и влага в произвежданите мебели електродомакински уреди за вграждане, кухненски мивки и матраци на реномирани и водещи европейски компании.

Фирмата предлага безплатно гаранционно обслужване 12 месеца и следгаранционен сервиз.

Органиграма на фирма ''МЕБЕЛИ ЕОН'' ООД

Организационната структура на фирма ''МЕБЕЛИ ЕОН'' ООД е с бюрократичен тип система за управление. Задълженията и отговорностите на отделите са точно и ясно разграничени, и всеки служител има точно определена задача.

Съобщенията се движат главно във вертикална посока и се използват основно формалните канали за разпространението им. Диапазонът на контрол е различен- на едни места е малък, а на други места е голям. Тази структура е изключително неподходяща за компания, произвеждаща подобен продукт по няколко причини: изисква се творчество, иновативност, гъвкавост и комуникациите между изпълнителите и мениджърите са затруднени.

ДО ГОСПОДИН УПРАВИТЕЛЯ
НА "МЕБЕЛИ ЕОН" ООД

ВАРНА, "Г. Бенковски" 79

Д О К Л А Д

ОТ ИВАН ИВАНОВ ДИМИТРОВ
Мениджър Маркетинг и продажби

ОТНОСНО: неизпълнение на план за продажбите

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН УПРАВИТЕЛ

Информирам Ви, че поради неритмичните доставки на материали за основното производство през месец октомври няма да бъде спазен срокът за доставка на кухненско обзавеждане за двама клиента на фирмата.
Предлагам да предоговорирате тези доставки със срок 15 ноември, 2013г.

ВАРНА, 15 октомври, 2013г.

С УВАЖЕНИЕ:...................
(И. Димитров)

ДО ГОСПОДИН УПРАВИТЕЛЯ
НА "МЕБЕЛИ ЕОН" ООД

ВАРНА, "Г. Бенковски" 79
Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Курсова работа по бизнес кореспонденция - фирма за мебели 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.