Магията на спонсорирането


Категория на документа: ДругиКак да мотивираме новите си сътрудници?

Когато започнете да работите с нови хора, първо определете какъв тип са и говорете на техния език.

Хората винаги правят това, което искат. Не можете да ги принудите, но можете да се опитате да разберете защо постъпват по точно определен начин. Включват се в бизнеса, за да печелят пари, а не за да получават възражения, затова им обърнете внимание къде грешат и ги научете как да не го правят. Научете ги на стъпка 1, ще постигнат незабавен успех и няма да има нужда да ги мотивирате. Най-добрата мотивация за новоспонсорирания е бързото създаване на умения, които носят резултати.

Ако кандидатите не се обаждат след І-вата среща, за да се включат, явно не са заинтересувани, нямат мотивация да го направят, прозвучали сте им като поредния търговец. Не са ви повярвали.
Но с подходящите думи можете да накарате всеки да направи всичко. Я им се обадете и им кажете "Децата ви са при нас!" - дали няма да дойдат?

Някои хора никога не се научават как да спонсорират. Вместо да поемат лична отговорност, обвиняват другите - "нямам добър спонсор", "икономиката е много зле", "клиентите са кофти", "времето не е подходящо", "компанията не е подходяща" и започват да търсят нова компания. "Ако вие не можете да запишете никого, защо мислите, че като смените спонсора или компанията, ще можете?!"

"Всички компании имат проблеми, всички бизнеси имат проблеми. Просто изберете компанията, с която искате да си имате проблеми!"

Кой вид презентация е за предпочитане за начинаещите?

Плътно до спонсора - "2:1". По лесно се учите да карате колело, ако спонсорът ви е до вас.

Как да събудим старите дистрибутори?

"Но на мен повече ми се яде кекс, отколкото ми се отслабва!" Ако старият не иска да работи, сигурно има причина за това. Може да сте казали погрешните неща. Може да му липсват точните умения и затова да не му е приятно да работи.

Да се опитваш отново да спонсорираш някого, все едно да навиеш будилник в гробището.

По-добре работете с нови хора, които да тренирате правилно.

"Знанието няма смисъл, ако не е записано и не се предава на другите"

??

??

??

??

1

Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Магията на спонсорирането 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.