Магията на спонсорирането


Категория на документа: Други* Добре ли би било да се освободите от артритните си болки по естествен начин?

* Добре ли би било, ако не можете да запишете всичко, да го препишете от съседа си по място?

* Нали не бихте имали нищо против, ако ...?

Това трябва да казваме на тези програми. Всичките тези твърдения достигат до програми в подсъзнателния ум: "Всички хора знаят, че...", "Старите хора казват...", "Има една стара истина, която казва, че ..." и т.н. Всички тези въпроси имат предсказуем отговор: "Добре ли би било, ако кожата ви се подмладява докато спите?" Какъв е автоматичният отоговор? - "Да!"

-"Грахчето": "Но не съм видял никакви доказателства!"

-"Подсъзнателният ум": "Казаха ти "Добре ли би било ...?" - Да! О-о-о, игнорирай това тъпо грахче!"

Така се вземат решенията в нашия мозък!

Това се нещата, които трябва да казвате на глупавите програми.

Но за да успеем да накараме хората да вземат решения, трябва да знаем как мислят и да познаваме механизмите, чрез които се вземат решенията.

Всеки човек взема решения въз основа на своите знания. Нещата, които не познаваме, са страшни и странни, но това са и нещата, които ще ни помогнат. Наградата ни - че сме се освободили от старите разбирания. Това ще ни донесе купища пари.

Ние сме наследници на първобитните хора, които са живели в пещерите. А тогава, който е излизал пръв навън, е бил изяждан от зверовете, затова програмата "оцеляване" казва: " Не излизай пръв!". "Недей да бъдеш пръв!". "Не рискувай!". "Стой сред масата!". "Стой в голямата група, където е безопасно!". "Бъди в безопасност!". Затова, когато предлагате да се включат към ММ, те започват да мислят: " колко човека от моите познати са се пенсионирали в ММ?" - "Николко! Нещата не са ясни, а виж ти колко хора са работили здраво и са умрели една година след пенсионирането си?" /а ние ги приканваме да се пенсионират много по-рано/ Към коя група смятате, че ще се присъедини този човек? И започват оправданията: "Това не ми е познато", "нямам на кого да го предложа, скъпо е.", "Това е пирамида!" ... Включва се програмата "Оцеляване". И това е валидно за всеки един човек. Тези програми работят срещу нас. А новите мрежари казват: "Аз ще му покажа моя флипчарт, каталога ..."

Ето един начин да обясним т. нар. "социален прием"- "да стоим с голямата група да не ни се случи нищо лошо!". "Много хора казват, че този филм е хубав, значи за мен е безопасно да го гледам!". И филмът получава социално одобрение. Вземането на решение да се гледа вече ще бъде лесно.

Ако решим да отидем на вечеря - обикаляме по ресторантите. Виждаме първия, в който всичко изглежда много добре, но няма хора. Продължаваме нататък, стигаме до друг ресторант. Той вече е пълен с хора и ние влизаме, но не защото знаем че храната е по-вкусна и обслужването е по-добро, а защото има хора. А щом те са вътре, значи е безопасно. Подсъзнанието ни диктува да сме при другите.

Как да превърнем отрицателния моментум в положителен? Как да накараме общественото мнение да работи за нас? - Просто трябва да използваме израза:

"Повечето хора..."

Този израз активира една програма в подсъзнанието на кандидата. Той за микросекунди прави преценка: "Аз къде съм? Дали съм част от повечето хора или от по-малкото хора? Не бих искал да съм от по-малкото, защото тях ги изяждат тигрите. Не искам да ме изядат тигрите, затова съм тип като повечето хора ...":

* Повечето хора биха искали да се чувстват по-млади.

* Повечето хора биха се изкефили на един допълнителен чек.

* Повечето хора биха искали да се избавят от излишните килограми.

* Повечето хора биха искали сами да са си началници.

* Повечето хора биха искали повече пари и собствен бизнес.

* Повечето хора биха искали да могат да продават продукти, които другите харесват.

* Повечето хора си мразят работата.

Казваме това, вземат решение да се присъединят и после правим презентация - "О, ето какво може да направи този бизнес за мен!"

Да накараме хората да вземат положително решение /"Да"/ много бързо, а после да се занимаем с детайлите, за да могат да си изберат продукт, да осмислят компенсационния план, да видят още по-ясно перспективата за себе си.
Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Магията на спонсорирането 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.