Магията на спонсорирането


Категория на документа: Други


Пример: Старите хора казват, че богатите и успяващите не отхвърлят нито една възможност. Всеки знае че икономиката ни в момента е зле и повечето хора се нуждаят от пари. Имам една добра и една лоша новина - лошата е, че тези пари няма да дойдат от заплатите ви, а добрата е, че имаме хубав мрежов бизнес. Така че добре ли би било тази вечер да ви покажа как бихме могли да го използваме? - "Да! И, моля те, не се опитвай да ме накараш да се откажа /не ме разкандардисвай/! -не ми говори много"

Какво знаете за фотографията? Представете си, че един фотограф трябва да направи снимка на солница. Когато вие гледате снимката, не можете да прецените точно колко голяма е в действителност, освен ако нямате нещо, с което да я сравните. Умният фотограф ще снима ръката си или лъжичка, или някакъв друг предмет, за да определим размера й, отнасяйки я към околните предмети. Единственият начин човешкият ум да разбере нещо, е като го съпоставя с това, което вече познава и разбира.

На почивка сме и казваме: "Това ми напомня на ..." още една от програмите в подсъзнанието - отчаяно да се опитваме да сравняваме новата информация, с нещо, което познаваме.

Отиваме при някого и му казваме, че трябва да се занимава с ММ, но той не знае какво е това, няма с какво да го сравни и затова автоматично го отхвърля. Нашата работа е да му дадем нещо, с което да го съпостави.

Тогава можем да използваме израза "Нали знаеш че..." - Подсъзнанието реагира "ааа, това явно го знам".

* Нали знаете, че за това можем да получаваме и пари?

* Нали знаете, че всички се нуждаем от повече сигурност?

* Нали знаете, че всички искаме да живеем по-дълго.

* Нали знаете, че ние искаме да спрем да говорим на "грахчето".

* Нали знаете, че няма да забогатеете като работите за другите.

* Нали знаете, че е удоволствие да говорим с хората, когато можем да им контролираме умовете.

Но, ако искате да навлезете дълбоко в подсъзнателния ум, изберете нечий проблем: "Нали знаете, че... " и включете този проблем. Вече може да ви се довери, няма нужда повече да филтрира информацията. "Нали знаете, че получаваме много по-малко, отколкото ни е необходимо?" - "четеш ми мозъка! Виждаме света по един и същ начин!"

Те вече го съзнават и когато го чуят от нас, ни възприемат като гений-есктрасенс, който е пратен от Бога да им реши проблема. Те вече ви вярват, защото сте им показали, че виждате света като тях.

* Нали знаете, че всеки мрази работата си?

* Нали знаете, че всички се притесняваме да децата си, когато се разболяват?

* Нали знаете, че не е добре да ни слагат химикали в пастата за зъби.

* Нали знаете, че парите никак не ни стигат, когато се пенсионираме.

* Нали знаете как се отразява българската зима върху кожата?

* Нали знаете колко е трудно да се смъкват килограми, когато сме заети?

* Нали знаете колко трудно е да се буди човек рано сутрин?

*Нали знаете, колко е трудно да се обясни всичко това на някой, който не е присъствал на семинара.

Професионалистът изрича тези фрази, а другият кима с глава. Успехът ни не зависи от кандидатите. Успехът е вътре в нас! Защо пък да не използваме тези инструменти?!

"Тайният език" на цветовете

Погледнете хората около вас. Може би не са толкова умни или красиви, колкото вас, но всеки вижда света различно. А като вижда света различно, как да очакваме, че ще може да разбере света, както ние го разбираме. За да можем да говорим с хората и те да ни разбират, трябва да умеем да говорим на техния език.

Има 4 основни езика - и те характеризират четири основни типа хора. Всеки един от тези типове има своите добри и лоши страни.

Жълт = ПомощСподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Магията на спонсорирането 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.