Предпоставки за създаване на къща за гости


Категория на документа: ДругиВземайки предвид местоположението, географските характеристики и цялостната архитектура на населеното място най-подходящо е изграждането на къща в типичен за района битов стил.
* Има няколко възможности за реализиране на МТБ на обекта (къща за гости) в зависимост от плана и заложения капацитет във него:
1. Закупуване на парцел и изграждане на нова база
2. Закупуване и реставрация на стара къща
3. Реставрация и разширяване на стара къща
* За да се съчетае дизайна с цялостната обстановка е най-подходящо
да се използва дървен материал, да се залага на класически мебели, уют и да се използват предмети разкриващи бита и културата на местното население.
* В селото няма подходящо заведение за хранене и развлечения и печелившо би било изграждането към къщата на битово ЗХР ("густилница") в което да се предлагат традиционни ястия от селото и региона. За развлечение на туристите може да се предлага специална фолклорна програма.
* Реалното осъществяване на такъв проект би било полезно, както за развитието на туризма в национален, регионален и местен мащаб, така и би подпомогнал да се възродят и запазят българските традиции и обичаи, да се запази и разкрие красотата на природата. Ако се заложи на интензивна и добра реклама , предлагането на качествени продукти и услуги, добро обслужване и квалифициран персонал възвращаемостта на инвестициите ще се осъществява с високи темпове.
??

??

??

??

1

Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Предпоставки за създаване на къща за гости 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.