Представяне на спа хотел


Категория на документа: Други


─ Да се сключи договор с индустриални предприятия от близки области, които да изпращат свои работници на конференции или почивка в хотела при преференциални условия срещу реклама на тези фирми във фоайето на хотела.

7. Заключение

Туризмът е един от секторите на България, които се развиват с невероятно бързи темпове. Наблюдава се масово строене на хотели във всички курорти на страната, което неминуемо води и до голяма конкуренция.
Съвременният клиент е все по-взискателен и все по-малко лоялен. Той може да получи обширна информация за това, което се предлага от интернет и други източници. Това му дава възможност да пазарува по-интелигентно и да взима информирани решения. А в сферата на услугите, където конкуренцията е наистина голяма, този факт е от особена важност. Към това трябва да се прибавят и все по-големите и разнообразни изисквания на потребителите към услугите, които ползват.
В заключение бих добавила, че за да може Спа хотел "Романс" да бъде конкурентен на пазара и да привлича нови клиенти, трябва да работи непрекъснато за усъвуршенстване на методите си за реклама, и да предлага високо качество и разнообразие на туристически продукти и услуги на конкурентни цени.

Използвана литература:

Материали от интернет:
Лекции: Кризисен ПР, Реклама

http://www.hotelromance.net/bg/

http://bghotelite.com/spa-hotel-romance.2759_bg

http://www.visitbulgaria.net/bg/st_constantine_elena/hotels/romance_hotel.html

http://obiavi.grad.bg/СПА_хотел_Романс
??

??

??

??

- 2 -

Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Представяне на спа хотел 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.