Рекламен план


Категория на документа: Други


РУСЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТ "АНГЕЛ КЪНЧЕВ"
ФАКУЛТЕТ "БИЗНЕС И МЕНИДЖМЪНТ

Курсова задача
по
КОМУНИКАЦИОННА ПОЛИТИКА
На тема:
Рекламен план на "Мъж под наем"

Изготвил: Стелияна Стоянова ф.н. 115075

Петя Лехчевска ф.н. 115029

Никола Кънчев ф.н. 115021
Специалност: Стопанско управление
Група: 37 "Б" Проверил:.........................

/ас.М.Тодорова/

2011, РУСЕ
Въведение:

Актуалност. Нашата идея е актуална,защото в забързаното ни ежедневие все по-малко време остава на силния пол да обърнат внимание на своите половинки.Било то за дребни или големи ремонтни дейности или просто да си поговорят. Затова на помощ идва нашата идея за "Мъж под наем",който да угоди на всички капризи на вашите половинки,докато вие вършите ежедневните си задължения.
Цел. Целта на курсовата ни работа е създаването на рекламен план на услугата "Мъж под наем"
Задача. Задачата на курсовата ни работа е да разработим рекламен план на услугата "Мъж под наем"
Обект. Обектът на нашата курсова работа са самотните дами или съпруги с прекалено заети половинки,които нямат възможност да им помагат и обръщат внимание на ежедневните премеждия във всяко едно домакинство.
Предмет. Предметът на нашата курсова работа е "Мъжът под наем",който ще улесни вашето ежедневие и това на жена ви,като ви помогне с най-различни дейности,в които интимностите са изключени,а сексът е табу.

Изложение

1. Ситуационен анализ.
1.1. Концепция за услугата и дейността на фирмата.
Фирма "Мъж под наем" АД е създадена през 2013г. В чисто новата фирма "Мъж под наем" всяка жена може да си купи услугите на силния пол за час или два, с цел подпомагане на домакинството или просто за компания. Иновативната услуга, която се предлага за пръв път в град Русе е "Мъж под наем". Самотни дами или съпруги с прекалено заети половинки могат да наемат мъж под наем за 10-15 лева на час. Всякакви интимности обаче са изключени, а сексът е табу. Обявите за услугата "съпруг под наем" включват различни дейности. Най-често са дребни мъжки задачки - монтиране на огледало, местене на мебели, малки ремонтни дейности, кулинарство или просто компания. Наетите мъжаги обаче могат да закарат колата на автосервиз за смяна на гуми, да се пазарят с майстори и други. Засега услугата се предлага само в София вече и в Русе. Новата услуга дава възможност на всяко семейство да има повече свободно време за важните неща в живота, като семейството, хоби, приятели, развлечения и други.

1.2. Целеви потребители
- Основно на дами между 25 и 50 годишна възраст.
- Самотни жени, чиято поддръжка на дома е непосилна за тях.
- Дами чиито половинки са изключително ангажирани с работа и пътувания.
- Мъже които предпочитат забавление с приятели в почивният ден, вместо досадните неделни мъжки задължения.
- Възрасни хора лишени от роднинска помощ.
1.3. Оценка на конкурентите.
Предив иновативността на услугата и предлагането й за пръв път в нашият град, пряката конкуренция е сведена до минимум. Организациите които биха могли да ни бъдат конкуренти в бъдещите периоди, посредством копирането и предлагането на подобна или същата услуга като нашата са:

- Стоителни фирми :
Марисан ООД
Марисан ООД е модерна българска компания, специализирана в производството на пакетирани сухи строителни смеси, топлоизолационни материали от EPS и интегрирани системи за фасадна топлоизолация.
изолация /топлоизолация
Вълков
Фирма "Вълков" се занимава с производство и търговия с антикорозионни и хидроизолационни защитни покрития. Предлага най-съвременното поколение в хидроизолациите, така наречената "течна гума".
изолация /хидроизолация
Ади Комерс ЕООДСподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Рекламен план 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.