Репортаж - годишни музикални награди на БГ радио


Категория на документа: ДругиЮгозападен университeт
"Неофит Рилски"

РЕПОРТАЖ

на тема: Годишни музикални награди
на Бг радио - 2014г.

Изготвил: Радост Спасова Проверил: Доц. Т.Шопова

2014г.

Благоевград е едно градче, което се намира в Югозападен регион, южно от столицата на България- София. Той е известен с красотата, удобното си разположение, както и с двата университета, които привличат все по-млади хора.

Благоевград е велиоклепен, предполагам точно това е причината за втори път да се провеждат годишните музикални награди на БГ радио именно там.
На 09.05.2014г. се проведоха годишните музикални награди на БГ радио. Въпреки студеното време, имаше толкова много хора, че нямаше място да мръднеш. Преживяването беше уникално, нали знаете онова чувство, което усещаш при изпълнение на живо? Е, усещах го при всяко излизане на изпълнител.

Много от изпълнителите си получиха заслужените награди. Имаше много песни, танци и естествено бира, но без това на къде?
Неми хареса факта, че имаше толкова много нови песни Доста от хората искаха да си направят купона, да пеят и танцуват заедно с изпълнителите, но уви, никой не знаеше новите песни, което беше разочрование не само за мен, но и за много от феновете на българската музика.
Другото, което не ми хареса е , че нямаше никаква оргарнизация за публиката и тяхното удобство, а трябва да има. Публиката е причината изпълнителят да стане известен.
Изпълнителите, които излизаха на сцената се раздаваха до край, бяха много енергични и се забавляваха, като по този начин пренасяха тази хубава енергия и на публиката. Наградите бяха в 11 категории, които ще напиша заедно с победителите.

- БГ албум - Рут

- БГ изпълнител - Любо Киров

- БГ изпълнителка - Михаела Филева

- БГ песен - "Аз искам" - Революция Зет

- БГ група - Б.Т.Р.

- БГ дует/трио - Ангел и Мойсей

- БГ текст - "Играя стилно" - Мария Илиева и Любо Киров

- БГ дебют - Вензи

- БГ видеоклип - "Захир" - Айс крийм

- БГ вдъхновение - Ана- Мария Тонкова

- БГ концерт - Сигнал

Общо взето стигаме до извода, че българите гласуват за онова, което им действа разпускащо. Като изключим факта, че не знаех повечето от изпълненията, както и че страничните екрани не бяха включени, което ограничаваше наблюдението към сцената, концерта беше прекрасен. Наистина ми беше безкрайно интересно да видя всички тези изпълнители и да чуя техните песни.
Явно и много други хора бяха на моето мнение, така като бяхме около 15 000 души публика.
Накрая на концерта имаше танцуващи светещи фигури, изпълняващи ролята на роботи, беше наистина много забавно, угасвайки, те всякаш изчезваха, удивително. След всичко това се насладихме на красивите фойерверки, носещи се над града. Лично аз съм доволна от концерта и от това, че съм присъсъствала допринасяйки това красиво преживяване в живота си.

Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Репортаж - годишни музикални награди на БГ радио 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.