Социологическо изследване


Категория на документа: Други


Проучването беше интересно и за двете страни, защото и ние максимално се постарахме да предразположим нашите събеседници и те също дадоха своите обективни отговори. Цялостното изследване е една представителна извадка към обществото. То е проява на междуличностни отношения, човешка цивилизация; обществото е и социална система, която функционира и се развиват определени закономерности. Те се установяват независимо от желанията и волята на хората и те са длъжни да се съобразяват с тях. Обществото е обект на съвместен живот между хората, чиито източници на активност и регулация се намират в неговите граници.

Същността на обществото и неговите качества се развиват чрез структурите, които то притежава и могат да се изследват.

Като цяло варненци са много положителни хора, отворени към света и към хората. Такива бяха и респондентите в нашето социологическо изследване и ние се радваме, че попаднахме точно на тях. То протече много приятно както за нас, така и за нашите събеседници. Радваме се, че имахме удоволствието да се запознаем и проучим мненията и интересите на гражданите в този район. За нас това социологическо проучване беше едно успешно и приятно преживяване.

Хубаво би било, хората да бъдат отворени към обществото, към всеки един въпрос, защото не трябва да забравяме, че всички ние сме граждани на това общество.

??

??

??

??

Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Социологическо изследване 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.