Софтуер за корабни хидравлични машини


Категория на документа: Други


1.Exa:

Exa предлага софтуерни продукти и услуги за симулация задвижване дизайн.Водещи производители използват Exa на флуидния поток, пренос на топлина, и акустични решения за симулация, за да се оптимизира производителността на своите продукти, намаляване на разходите за разработка на продукти и подобряване на ефективността на техния дизайн и инженерни процеси.

Симулация задвижване дизайн позволява на инженерите да се предвиди представяне на продукта в началото на процеса на проектиране, намаляване на късен етап промени в дизайна и намаляване или премахване на скъпи физически прототипи и тестове. Решения EXA насърчават бързо итерация между дизайн и анализ. Те осигуряват критична представа как потенциалните дизайн вариации въздействието на гама от възможни резултати и позволява откриването на решения, които оптимизират компромисите между конкуриращи дизайн и инженерни ограничения и изисквания.

2. HyperWorks:
HyperWorks предоставя най-всеобхватна, отворена архитектура решение в индустрията, включително най-добрите в класа моделиране, анализ, визуализация и решения за управление на данни за линейно, нелинейно, структурна оптимизация, течност структура взаимодействие, и мулти-тяло динамика приложения.
HyperMesh предоставя на потребителите с усъвършенстван набор от лесни за използване инструменти за построяване и редактиране на CAE модели.За създаването на 2D и 3D модел, потребителите имат достъп до различни възможности за окото поколение, както и мощен модул HyperMesh automeshing High Fidelity Meshing

3. Ansys:
ANSYS симулационен софтуер позволява на организациите да уверено да се предскаже как техните продукти ще работят в реалния свят. Ние вярваме, че всеки продукт е обещание за нещо по-голямо.реализират обещанието си продукт

програмно осигуряване за всяка инженерна дисциплина. Средствата на ANSYS осигуряват съвместната работа на инженерите, включвайки всеки инженер в един общ процес, интегриращ техните усилия за максимизиране на ефективността им и водещ до получаването на оптимални конструкции и процеси.Обзор на продуктите на ANSYS. Ключът към разликата между ANSYS и останалите програми се нарича мултифизика ( Multiphisics ). Фирмата ANSYS, Inc. отдавна е разбрала, че нито една част в реалния свят никога не е подложена само на якостно натоварване, например Факторите на околната среда и сложността на условията в реалния свят въвеждат и други физически въздействия, които трябва да се отчетат дори при най-прости детайли. Ето защо софтуерът за инженерни симулации ANSYS е разработен така, че да осигури възможност на потребителите си да изчисляват (анализират) поведението на частите под въздействието на различни физични въздействия едновременно.

Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Софтуер за корабни хидравлични машини 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.