Технологични процеси в индустрията


Категория на документа: Други


Русенски университет
‚,Ангел Кънчев''

КУРСОВА РАБОТА
по
Технологични процеси

в индустрията

Изготвил: Проверил:

д-р. Павел Витлиемов
Спец.:Индустриален мениджмънт
Фак. №: 115511

Фирма Стеса е с основна дейност производство на пълна гама дамска конфекция в град Русе. Фирмата е създадена през 2007 година и се управлява съвместно от български и френски мениджъри. Фирмата извършва износ за Франция на произведените от нея облекла. Всяка серия се произвежда средно в между 1500 до 2500 бройки от модел с изключително високо качество.
Фирма Стеса разполага с нова производствена база с големина 5000 кв. м. разгъната площ и богат набор от машини. В шивашката фирма работят 250 души, а обема на износ на месец средно възлиза на около 36 хиляди бройки. Дейността на фирма Стеса обхваща цялостния процес от развитието на моделите по дизайн на клиента до износ на готовата продукция. Клиенти на фирмата са френски модни къщи с име и история в прет-а-порте модата.
Фирма Стеса притежава точният усет за предпочитанията и вкуса на изисканата и модерна жена. Технологията на производство се е запазила и утвърдила в най-престижните френски марки, достъпни до клиентите.

2. ПРОДУКТОВА ПОЛИТИКА:
Производство дамско облекло от Стеса в Русе
Фирма Стеса е специалицирана в производство на дамско облекло предимно за износ във Франция. Шивашката фирма произвежда пълна гама от дамски:
костюми,
ризи,
поли,
сака,
панталони
Произвежданите до момента от фирмата ризи , сака, поли и др.са приемани много добре от потребителите. За това са способствали модния дизайн, качеството на платовете, удачните разцветки и привлекателната опаковка на изделията. Всичко това съчетано с по-високия контрол на качеството и разходите в шивашкия цех ще способства за производството на висококачествени продукти.
3. ПРЕДСТАВЯНЕ НА ТЕХНОЛОГИЧНА СХЕМА НА ТЕХНОЛОГИЧНИЯ ПРОЦЕС ЗА ИЗРАБОТКА НА САКО:
Техническа документация

(Конструиране на модел)


Кроялен участък


автоматично
механично
Подлепяне на някой елементи с преса
Окончателно кроене с банцинг
разпределение


Разпределяне на скроените детайли

Подлепяне на скроените детайли с преса


Междинно окачествяване след манипулациите
понтСподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Технологични процеси в индустрията 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.