Управление на фронт офис и хотелско домакинство


Категория на документа: Други
КУРСОВ ПРОЕКТ

ПО

ДИСЦИПЛИНА: "Управление на хотелиерството"

ТЕМА:

УПРАВЛЕНИЕ НА ФРОНТ ОФИС И

ХОТЕЛСКО ДОМАКИНСТВО

ИЗГОТВИЛ: БРИГИТА БОЖИДАРОВА МОМЧЕВА

СТУДЕНТКА ОТ ВСУ"ЧЕРНОРИЗЕЦ ХРАБЪР", ІІІ КУРС, ЗАДОЧНО ОБУЧЕНИЕ

СПЕЦИАЛНОСТ: Бизнесадминистрация в туризма ,

ФАКТУЛТЕТЕН НОМЕР - 22332031

СОФИЯ

2013 г.
СЪДЪРЖАНИЕ:

1. Описание на фронт офиса и хотелското домакинство - кратко описание на хотела, от които са част - местоположение, категоризация, вид хотелиерското заведение; персонал, квалификация на персонала по длъжности.

2. Структура на фронт офис и хотелско домакинство.

3. Технология на обслужването във фронт офис и хотелско домакинство.

4. Стил на ръководство във фронт офис и хотелско домакинство. Права и задължения на служителите (длъжностна характеристика) .

1. Описание на фронт офиса и хотелското домакинство - кратко описание на хотела, от които са част - местоположение, категоризация, вид хотелиерското заведение; персонал, квалификация на персонала по длъжности.

ХОТЕЛ "СТЕЛА"

Местоположение:

Хотелът се намира на 100 метра от плажа в град Несебър, който е включен в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Той е двузвезден, съгласно нормативната уредба за категоризиране на туристически обекти.

Хотел "Стела" в Несебър се отличава с модерна стъклена фасада и предлага 26 просторни светли стаи с интериор в бяло и бежово,плоскоекранен телевизор и балкон. Апартаментите и студиата са с кухненски бокс с микровълнова печка и хладилник. Има безплатен Wi-Fi интернет в общите части.

В хотел "Стела" се предлага закуска всяка сутрин. На 10 метра е главната улица на Несебър, където има много барове, ресторанти и магазини.На 300 метра е от пристанище Несебър и на 400 метра от историческия Стар град. Курортът Слънчев бряг е само на 1 километър.

Хотел "Стела" предлага и безплатен паркинг на място. Денонощната рецепция може да уреди трансфери или да осигури велосипед под наем.
Удобства на хотела

Общи -Денонощна рецепция, Вестници, Градина, Тераса, Ресторант,Стаи за непушачи, Стаи/Услуги за хора с двигателни увреждания, Семейни стаи, Асансьор, Експресно настаняване/напускане, Сейф, Помещение за съхранение на багаж, Климатик, Зона за пушачи.Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Управление на фронт офис и хотелско домакинство 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.