Запознаване с основните материали - режещи материали и инструменти


Категория на документа: Други


Ерофила Елементи

Тези елементи са разделени на вътрешни и външни профил. Работата по различни начини, за да създадете профил в крайните части на профила елементи, елементи вътрешната профила на броя на работните се използват за създаване на вътрешните части на профила.

Инструменти Що Се Отнася до Материала Да Бъдат Обработвани от Избора и Обработката.
Всички аспекти на работата, която трябва да бъде извършена от избора на подходящ повратна инструменти струг е много важно за този процес може да бъде съвършена. Не е подходящ за изграждането на бизнес стартира писалка и правилна обработка на работата удължава срока на производството и преработката, както и за цената на работата. Затова, когато избирате писалка, подходящ за работа;
- Pen избор на скорост на рязане, подаване, подходящ избор на позиция трябва да се извършва в съответствие с броя на циклите.
- Писалката трябва да бъде избрано в съответствие с вида на материала, за да бъдат обработени. Например, материал с високо съдържание на въглерод, като Ç1070 серия от висококачествена стомана писалка (ХСП) могат да бъдат обработени при ниска скорост. Ако има твърде много за този процес да отнеме много време с тази писалка. Съкратено поради износване много части ще бъдат обработвани на писалката, увеличаването на раз
По-скоро от kelemle твърд метал могат да бъдат обработени при висока скорост в по-кратък срок.

- Работа трудно, избора на правото върха за материали с висока твърдост от твърди метални вложки могат да бъдат обработени при висока скорост на рязане.

Инструменти За Струговане И Ъгли

За да направите този тип предмети и тяхната промяна в статуса заточване ъгли. Да заточени от работа с подходящите ъгли и профили. Процеса на смилане се извършва, като се вземат предвид следните аспекти.

Заточване инцтрументи струг

Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Запознаване с основните материали - режещи материали и инструменти 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.